Pohár Memoriál A. Srpa

Nohejbalový turnaj trojic MEMORIÁL ANTONÍNA SRPA

17.ročník tohoto turnaje, který si získal během svého trvání velmi slušnou popularitu se letos uskuteční v sobotu 11.listopadu 2023 opět v hale TJ Pankrác.

Prezentace od 8.00 hod, zahájení v 8.30 hod.

Startovné 600,- Kč za trojici, hrát se bude podle pravidel nohejbalu na tři dopady.

Věcné ceny pro první čtyři družstva. Občerstvení zajištěno.

npv

Turnaj je opět zařazen do nohejbalového poháru veteránů (viz. www.npv.estranky.cz). Po turnaji bude provedeno vyhodnocení celého poháru veteránů.

Podmínky startu: věk hráčů nad 45 let.

Protože v hale TJ Pankrác máme k dispozici pouze jeden kurt je počet startujících omezen. Takže kdo přijde s přihláškou pozdě může mít smůlu. Zasílejte tedy přihlášky co nejdříve na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo tel 603444756.

 

Pro ty kdo ho neznali – KDO BYL ANTONÍN SRP ?

A. SrpA.Srp byl sportovec jakých je třeba si vážit a nezapomenout. Ve svém mládí byl vynikajícím fotbalistou (mino jiné hrál za Bohemians Praha ). My však na něho vzpomínáme zejména jako na nohejbalového nadšence. Byl vynikající hráč, trenér a rozhodčí. Svým přístupem ke sportu byl a zůstal, pro mnohé z těch kteří ho znali, vzorem. Druhou, ještě cennější, byla jeho lidská stránka. Byl skvělým kamarádem, který byl kdykoliv připraven pomoci těm, kteří pomoc potřebovali. A to nejen ve sportovním, ale i v osobním životě.

Letos v listopadu by se Antonín Srp dožil 85 let.Antonín Srp